Petak 9 Prosinac 2022
kalendar susreta

Kalendar oldtimer susreta

Kalendar oldtimer susreta i događanja. Utrke, rally, sajmovi oldtimer dijelova, promotivni susreti...
Molimo oldtimer klubove da nam šalju ažurne i točne informacije!
15. jubilarni susret starodobnih vojnih vozila, Karlovac
Subota, 27 Svibanj 2017,  8:00 -  5:00
Pogleda : 822
Kontakt Mladen Versic, 091 49 49 599

„Zlatni kotač“ Zagreb u suradnji s Karlovačkim počasnim vodom organizira 15. jubilarni susret starodobnih vojnih vozila, za vojna i terenska povijesna vozila.

15.međunarodni susret starodobnih vojnih vozila održat će se 27. svibnja. Organizator je “Karlovački počasni vod ZNG-91” i Oldtimer klub “Zlatni kotač” iz Zagreba. Manifestacijom se ujedno obilježava 26. obljetnica Oružanih snaga RH i Hrvatske kopnene vojske te Dan hrvatskih branitelja Karlovačke županije.

Pokrovitelj susreta je Ministarstvo obrane RH, predsjednik Organizacijskog odbora je gen.puk. Mate Ostović, zapovjednik Hrvatske kopnene vojske, a zamjenik Marko Vuković. Susret se održava uz potporu Grada Karlovca i Karlovačke županije.

Događaj započinje okupljanjem sudionika na Trgu bana Jelačića u jutarnjim satima, svečano otvorenje je u 9 i 30, nakon kojega je predviđen obilazak Karlovca i okolice. Završit će povratkom svih sudionika na Trg bana Jelačića u večernjim satima.

Cijelo vrijeme kretanje kolone bit će pod pratnjom policije, promet će biti posebno reguliran, a organizatori mole građane za strpljenje. Voditelj susreta Dubravko Halovanić istaknuo je da je do sada prijavljeno oko 30-tak vozila iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Lokacija Karlovac

Google oglas

Istaknuti oglas