Petak 9 Prosinac 2022
kalendar susreta

Kalendar oldtimer susreta

Kalendar oldtimer susreta i događanja. Utrke, rally, sajmovi oldtimer dijelova, promotivni susreti...
Molimo oldtimer klubove da nam šalju ažurne i točne informacije!
Revijalna utrka Oldtimera, Zadar
Nedjelja, 22 Travanj 2018,  8:00 - 12:00
Pogleda : 1603
Kontakt 098/208 451

U organizaciji Oldtimer klub Sv. Krševan u Zadru će se gradu u nedjelju 22.04. održati Revijalna oldimer utrka „Arbanasi-Gaženica“ na kojoj će se predstaviti vrijedni eksponati na dva i četiri kotača. 

„Ova Revijalna utrka s naše je strane zamišljena kao promocija i sjećanje na utrke koje su se u gradu Zadru održavale 60-tih godina. Tada su se te utrke zvale „Oko Bedema“, a danas, kako se zbog radova ne može voziti tuda, smo je premjestili na lokaciju naših lijepih Arbanasa i uvale Gaženica.
Utrka je zamišljena na način da se u prvom krugu predstave stari motori i automobili, sve ono najljepše što imamo od tih rijetkih i divnih primjeraka, a onda u drugom i ostalim krugovima bi se predstavili samo motori da se vidi kako je to izgledalo nekada.

Već sada imamo dosta prijava za ovu našu Utrku, a stižu nam ljudi iz cijele Hrvatske. Ukoliko Grad Zadar prepozna ovu našu inicijativu postoji čak i mogućnost da se dogodine u našem gradu održi i natjecateljska utrka Prvenstvo oldtimera Hrvatske što je jedan uistinu viđenja vrijedan projekt.

Evo pozivam ovom prilikom sve naše sugrađane da dođu vidjeti ovu spektakularnu utrku na kojoj će se moći vidjeti motori još tamo otprije Drugog svjetskog rata pa sve naovamo do 1984. godine.“ - rekao je Srečko Perić iz organizacije.

Utrka u nedjelju počinje u 9 sati, a za vrijeme održavanja utrke, do 12 sati, promet će biti obustavljen u ulicama Bregdetti, Šestanski prolaz, Braće Miroslava i Janka Perice te na Gaženičkoj cesti. Kako je dio trase kojom će se održavati utrka ujedno i put kojim se dolazi do trajektne luke Zadar, svi automobili i autobusi će se preusmjeriti na brzu cestu koja vodi do trajektne luke.

utrka gazenica

Lokacija Zadar

Google oglas

Istaknuti oglas