Srijeda 8 Prosinac 2021
Srijeda, 04 Lipanj 2014 09:09

Alpe Adria Vintage

Salopek Salopek

Zoran Salopek drugi na međunarodnoj moto utrci „Alpe Adria Vintage“ na mađarskom Pannoniaringu.

Veliki uspjeh postigao je karlovčan Salopek Zoran na međunarodnoj moto utrci „Alpe Adria Vintage“ koja se ovog vikenda održala na mađarskom Pannoniaringu. Zoran je u prvoj i u drugoj utrci osvojio drugo mjesto iza odličnog slovenca Albina Šterna, a ispred treće plasiranog švicarca Germana Robena, te tako ponovio uspjeh iz italije sa prve ovogodišnje utrke.

To je dobra najava za treću ovogodišnju utrku koja će se održati 14. i 15. 6. na domaćoj stazi motodroma „Grobnik“ koja je u sklopu svjetskog prvenstva motora sa prikolicom i evropsko prvenstvo oldtimer motocikala. Uzbuđenja na grobniku sigurno neće nedostajati.

Zoran već više godina uspješno nastupa za Oldtimer Moto Klub Karlovac, bio je dvaput prvak Hrvatske u klasi 7. Prošle godine bio je drugi u prvenstvu Hrvatske i u međunarodnom takmičenju „Alpe Adria“ u klasi „Classic Specijal“.

Oldtimer Moto Klub Karlovac nastupa u četiri prvenstva, cestovno prvenstvo hrvatske za oldtimer motore, međunarodno takmičenju „Alpe Adria“, prvenstvo hrvatske za skutere i prvenstva Hrvatske u disciplini oldtimer moto rallya, i postiže zapažene rezultate.

Posebno nas veseli četvrta «ZLATNA KACIGA» koju je osvojio naš član Krznarić Dražen te se pridružio osvajačima zlatne kacige g. Kruljac Renata, Pulez Davora i Frančišković Janka, a nadamo se da će ih biti još, pa smo po zlatnim kacigama najbolji klub u županiji.

Zapažene uspjehe opet su postigli vozači skutera KLASA S70 Špoljarić Igor i KLASA Open Turković Danije. Naši najmlađi vozači postali su prvaci Hrvatske u utrka skutera za 2014 godinu, osvojivši prva mjesta u obje klase, moramo napomenuti da su već niz godina u samom vrhu ovog sporta u hrvatskoj, a i ovu sezonu započeli su pobjedama. (OTMK Karlovac)

Google oglas

Istaknuti oglas