Petak 3 Prosinac 2021
Ponedjeljak, 19 Studeni 2012 20:04

Besplatni tehnički

Provjera kočnica Provjera kočnica

Od ponedjeljka pa do 24. studenog vozačima se u okviru preventivno-sigurnosne akcije ''Dani tehničke ispravnosti vozila'' i ove godine diljem Hrvatske u stanicama za tehničke preglede nude besplatni tehnički pregledi vozila. Akcija je to koju pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa provode Hrvatski autoklub, Centar za vozila Hrvatske i stanice za tehnički pregled vozila.

Cilj akcije je skrenuti pozornost vozačima na važnost tehničke ispravnosti vozila u kontekstu cestovne sigurnosti, a vozači se u nju mogu uključiti dobrovoljno s iznimkom vlasnika čija su vozila u vrijeme održavanja akcije u terminu redovnog tehničkog pregleda.

Prvih 10.000 vozača koji budu sudjelovali u akciji na dar će dobiti pakiranje od tri litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla vozila, koja je prilagođena uporabi u zimskim uvjetima. Zanimljivo je i da u sklopu akcije nema sankcioniranja vozača za čija se vozila utvrdi da su tehnički neispravna. Njih će se pak savjetovati o načinu otklanjanja neispravnosti i uputiti u ovlašteni servis. Provjerite svog oldija, ništ ne košta!

 

Google oglas

Istaknuti oglas