Srijeda 8 Prosinac 2021
Ponedjeljak, 28 Studeni 2016 19:43

Godišnje nagrade HROS-a

HROS HROS

U Krapini su u prostorima Presečki grupe dodijeljene godišnje nagrade Hrvatskog oldtimer saveza. Glavna nagrada koja se dodjeljuje je zlatni trofej HROS-a, koju osvajaju natjecatelji koji su tri puta u nizu ili pet puta u prekidu osvojili prvenstvo.

Ove su godine prvo mjesto osvojili automobilist Arman Bogdanić iz OTK Zadar te motoristi Mladen Crnički i Nebojša Vukelić iz OTK Ivanić Grad i Damir Tomašić iz OTMK Karlovac.

Osvajači trofeja u kategoriji motora su: Bruno Zuzzi iz OTK Rijeka, Stjepan Dijanić iz OTK Ivanić Grad, te Dragan Gančević iz Splitskog OTK.

U kategoriji auto-rally trofej su osvojili Splitski oldtimer klub i Liburnia Classic Club Zadar.

Od ove godine uveden je i Tomos kup, koji se ove godine po prvi puta održao u Karlovcu i Ogulinu, a cilj mu je privući mlađe naraštaje u redove ovog prvenstva.

Ove je godine predsjednik HROS-a Antun Presečki dodijelio i posebnu nagradu Vinku Šurini, za 60-godišnje sudjelovanje u Hrvatskom oldtimer savezu. Dodjela nagrada u Krapini bila je prilika da članovi Hrvatskog oldtimer saveza i sami vide i kako napreduju radovi na Muzeju oldtimera, koji gradi Antun Presečki, a koji bi već na proljeće treba zasjati punim sjajem i otvoriti svoja vrata ljubiteljima starih automobila i motora.

Google oglas

Istaknuti oglas