Srijeda 8 Prosinac 2021
Ponedjeljak, 16 Siječanj 2017 20:01

Muzej automobila Ferdinand Budicki i dalje nema potporu nadležnih ministarstava

Muzej FBudicki obavijest Muzej FBudicki obavijest

Zaista nevjerojatno zvuči vijest da Muzej automobila Ferdinand Budicki u Zagrebu neće službeno sudjelovati u ovogodišnjoj Noći muzeja na način da ulaz bude besplatan, kao što je bilo proteklih godina. Evo kratkog objašnjenja danas objavljenog na stranicama muzeja: 

Zbog potpunog odsustva evaluacije svih postignutih rezultata u protekle četiri godine vezanih za rad i djelovanje Muzeja automobila Ferdinand Budicki od strane Ministarstva kulture RH i Muzejskog kulturnog vijeća ( Preko 50.000 posjetitelja na protekle 4 Noći muzeja ) Muzej automobila Ferdinand Budicki neće sudjelovati u službenom programu 12 Noći muzeja koja će se dogoditi 27. siječnja 2017. godine.
Kao Muzej koji nema financijsku potporu Ministarstva kulture ( odbijeni svi predloženi programiza ovu i proteklu godinu ) i koji se održava volonterskim radom članova udruge nismo više u mogućnosti besplatno primiti toliko velik broj posjetitelja.
Vrata Muzeja za Noć muzeja biti će otvorena i ulaz će biti moguć uz kupljenu ulaznicu.
Besplatan ulaz omogućit ćemo osobama s psiho fizičkim oštećenjima, hrvatskim braniteljima i umirovljenicima.
Hvala na razumijevanju !

Čini nam se da je priča tek krenula...Vidjet ćemo što će biti!

Muzej automobila Ferdinand Budicki jedini je takve vrste u Zagrebu. Takvo blago i entuzijazam treba očuvati i za buduće generacije i svakako naći načina za njegovu opstojnost.

Google oglas

Istaknuti oglas