Petak 3 Prosinac 2021
Nedjelja, 05 Listopad 2014 18:29

Održan 8. Old school desant Ferdinand Budicki

8 Oldschool descant 8 Oldschool descant

U subotu, 4. listopada 2014. u Zagrebu, s parkirališta na Prisavlju kod zgrade popularno nazvane “Kockica” u 11:00 h stotinu oldtimer vozila u zajedničkoj akciji “8. Old school Desant na Zagreb – Ferdinand Budicki” krenulo je u vožnju centrom Zagreba s završetkom u novootvorenom auto - kampu u Rakitju.

Old school desant je manifestacija koja od 2007. povezuje veliki broj klubova vlasnika starodobnih vozila iz Hrvatske i inozemstva u jednu cjelinu te inicira jedan novi moment tehničke kulture i promovira unikatnu turističku manifestaciju grada Zagreba.

Na Desantu su sudjelovali: Buba klub Zagreb, BMW klub, Buba klub Štefanovac, Buba klub Zagreb, Citroën klub Croatia, Fićo fan klub, Mini klub Zagreb, MZ klub, Mercedes klub, OTK Ozalj, OTK Stari kotači, OTK Varaždin, OTK Zagreb, Old school forum, Vespa klub Zagreb te veliki broj individualaca.

Velika kolona povijesnih automobila i motora ove godine posvećena je 100-toj obljetnici od kada je zagrepčanka i hrvatica Alma pl. Balley postala prva automobilistica u Hrvatskoj i tako ušla u društvo koje je do tada bio privilegija isključivo muškog roda.

Google oglas

Istaknuti oglas