Petak, 17 Ožujak 2017 17:25

Osnivačka skupština OTK Prilok

Osnivačka skupština Osnivačka skupština

U petak, 24. veljače održana je prva redovna godišnja skupština Oldtimer kluba Prilok iz Preloga. Oldtimer klub Prilok osnovan je 4. listopada 2016. godine, sa sjedištem u Prelogu.

Sjednici skupštine nazočio je i predstavnik Hrvatskog saveza povijesnih-starodobnih vozila Mladen Veršić koji je predstavio savez i odgovarao na pitanja skupštinara vezanim uz rad i djelatnost Hrvatskog saveza povijesnih-starodobnih vozila.

Skupština Oldtimer kluba Prilok donijela je odluku o pristupanju Oldtimer kluba Prilok u savez te je predstavniku Hrvatskog saveza povijesnih-starodobnih vozila uručena pristupnica za članstvo Oldtimer kluba Prilok u Hrvatski savez povijesnih-starodobnih vozila.

Izvješća o radu u prošloj godini te planove za nadolazeće razdoblje iznijeli su Stjepan Kočiš i Blažen Sabol. Oldtimer klub Prilok pokušat će se ove godine uključiti u brojne manifestacije na području Grada Preloga, nastojeći na taj način predstaviti svoj rad. (izvor: prelog.hr)

Sličan sadržaj

Novosti

Kao i ostali, i mi imamo temu novosti, ali iz svijeta oldtimera. To su raznorazni izvještaji iz klubova, reportaže sa susreta ili pokoja korisna nova informacija ili zanimljivost iz svijeta oldtimera. Novosti koje objavljujemo nisu samo iz Hrvatske već iz cijelog svijeta. Zanimljivosti su dobrodošle, bez obzira od kuda dolaze.