Četvrtak 20 Siječanj 2022
Petak, 29 Siječanj 2016 17:16

Prvi broj časopisa "Oldtimer club"

Časopis "Oldtimer club" Časopis "Oldtimer club"

Suradnjom udruge OLDeST i tvrtke Medijska Osobnost publiciran je prvi broj jedinstvenog kolekcionarskog časopisa "Oldtimer club" koji daje uvid u nedovoljno poznate dijelove iz automobilističke povijesti.

Ovaj kolekcionarski časopis jedinstveno je izdanje u Hrvatskoj, a daje uvid u nedovoljno poznate dijelove iz automobilističke povijesti. Krajnji cilj časopisa “Oldtimer club” je educirati te izgraditi svijest, naročito kod mlađih generacija, o važnosti tehničke baštine i njenom očuvanju. Zbog toga teme nisu obrađene na način da ih razumiju samo stručnjaci.

Brojne i zanimljive priče dijelovi su složenog, ali prije svega zanimljivog mozaika auto povijesti koja govori o automobilima koji „imaju dušu“.

„Nadam se da će svaki primjerak časopisa “Oldtimer club” pročitati mnogi, ali ga i sačuvati te s vremenom još mnogo puta prolistati.“ - rekao je Josip Radić, glavni urednik časopisa.

Časopis u svom prvom izdanju govori o počecima automobilizma u svijetu, pionirskim pokušajima i prekretnicama u povijesti automobilizma, tehničkim inovacijama, legendarnim modelima, događajima koji su usmjerili razvoj automobila te onima koji i danas okupljaju i slave iznimne i rijetke automobile. “Oldtimer club” obiluje atraktivnim i kvalitetnim fotografijama koje dominiraju na stranici te imaju za cilj prikazati brojne detalje na automobilima, koje otkrivaju mnoge tajne i zanimljive priče iz povijesti automobilizma.

Galerija slika

Google oglas

Istaknuti oglas