Subota 27 Studeni 2021
Petak, 20 Svibanj 2011 20:16

Prvi oldtimer magazin u Hrvatskoj

Oldtimer magazin Oldtimer magazin

NOVA GRADIŠKA, 19. svibanj 2011. - U izdanju Oldtimer kluba „Classic'99“ i Novogradiškog godišnjaka iz tiska je izašao prvi broj Oldtimer magazina „Classic 99“.
Naklada mu je 500 primjeraka i nije namijenjen prodaji. Novine su zamišljene da ispričaju jednu malu priču o ljudima koji žive život sa svojim ljubimcima. O ljudima koji ulažu dosta napora, vremena i novca da bi spasili jedan mali dio naše povijesti – navodi u uvodniku predsjednik kluba Krešimir Knežević.

Ovaj magazin, kao nešto novo u Hrvatskoj, bavit će se vozilima i njihovim vlasnicima, poviješću automobilizma u Novoj Gradiški kao i na svjetskoj razini, i te ostalim temama vezanim uz hrđav i blještav svijet oldtimera. Oldtimer magazin „Classic 99“ sa zadovoljstvom će prelistati ljubitelji starih automobila i motocikla, ali i drugi čitatelji sigurno će sa zanimanjem pogledati što to imaju i što u automehaničarskim radionicama pripremaju za izlazak na cestu među stare limene ljepotane,Magazin donosi i razgovor s Nenadom Matijaševićem, kolekcionarom oldtimera, a uz ostalo piše o susretima oldtimera. Oldtimer magazin „Classic 99“ uskoro ćete moći pročitati na portalu novagra.hr.

Google oglas

Istaknuti oglas