Srijeda 8 Prosinac 2021
Srijeda, 10 Rujan 2014 09:15

10. Rally oldtimer vozila- OTK Kurbla Garešnica

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Rally u Garešnici Rally u Garešnici

OTK Kurbla organizirao je jubilarni 10. Rally oldtimer vozila u Garešnici. S obzirom na vremenske uvjete okupio se lijepi broj sudionika, odnosno vozila, konkretno 53 automobila, 27 motocikala, 7 motocikala u pratnji. Sudjelovalo je 14 domaćih klubova i jedan iz Subotice. 

Mjesto okupljanja bilo je na tržnici u Garešnici, gdje je sve sudionike čekao doručak, kolači i piće.Nakon pozdravne riječi zamjenika gradonačelnika, gospodina Josipa Bilandžije i voditeljice ureda TZ , gđe Romane Fezi Martinić, simboličnim poklonima nagrađen je jedan auto i jedan motocikl. Sponzor jedne od nagrada bio je OPG Vlahović. 

Točno u podne krenula je promotina vožnja prema slijedećem planu : Garešnica - Hercegovac - Veliki Grđevac - Grubišno Polje - Garešnica. U Hercegovcu i Grubišnom Polju bila je okrijepa za sve sudionike, a u Velikom Grđevcu, uz okrijepu u centru mjesta, također i odličan grah na spomen - području " Vlak u snijegu ". 

Nakon povratka u Garešnicu, u prostoru tvrtke Prodanić d. o. o. uslijedila je dodjela priznanja i zahvalnica sudionicima susreta, te zajednički domjenak. 

Pomoć u realizaciji ovog domjenka, dali su i članovi Udruge specijalne policije iz domovinskog rata "RIS" Kutina - Podružnica Garešnica, koji su se nesebično trudili da na stolovima ničega ne nedostaje! (izvor:TZ Sjeverna Moslavina)

Google oglas

Istaknuti oglas