Srijeda 1 Prosinac 2021
Ponedjeljak, 27 Studeni 2017 11:27

Još jedan dubrovački oldtimer susret

Napisao
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Fiat Ballila Fiat Ballila

Iako je jutro osvanulo tmurno i kišno, pripadnici Oldtimer kluba Dubrovnik nisu se libili provozati svoje "limene ljubimce" po Stradunu. 16 'oldtimera', dubrovačkih, splitskih, zagrebačkih, ali i inozemnih registarskih oznaka od Gruža su se dovezli sve do Straduna gdje su ponosno parkirali svoje aute, a turisti i domaći, unatoč pljusku, rado su ih slikali i razgledavali.

"Kiša je, ali ipak smo se uspjeli okupiti, došlo bi nas i puno više da je lijepo vrijeme. Svake godine održimo ovaj susret oko svetog Nikole, ali ovaj put smo morali ranije jer uskoro dolaze kućice na Stradun pa bi bila gužva", kazao je predsjednik Oldtimer kluba Dubrovnik Perica Deranja ujedno i ponosni vlasnik najstarijeg oldtimera "Fiat Balille" iz 1936.

Đuro Deranja, vlasnik drugog najstarijeg vozila u ovoj skupini, Opel Olympije iz 1952. istaknuo je da se klubu oldtimera stalno priključuju novi članovi te da stoga imaju dosta benefita kod registracije.

Inače, ovo je 14. Dubrovački Oldtimer Rally te je kao i svake godine održan uoči blagdana Svetog Nikole i Dana dubrovačkih branitelja. (NPortal / Leona Rašica)

Google oglas

Istaknuti oglas