Srijeda 8 Prosinac 2021
Subota, 04 Lipanj 2011 09:22

15. obljetnica OTK RIJEKA i 14. međunarodni oldtimer rally

Napisao
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
15 obljetnica OTK Rijeka 15 obljetnica OTK Rijeka

Oldtimer kluba Rijeka će od 7. do 11. lipnja prigodnim programom obilježiti 15. godina postojanja kluba. Posebno će biti atraktivna Oldtimer moto alka te 14. oldtimer moto rally sa startom u Rijeci i 60-ak sudionika iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Svečano otvorenje proslave 15. obljetnice Kluba održat će se u utorak, 7. lipnja u 19 sati na Trgu 111. brigade HV-a, a atraktivna Moto alka na rasporedu je u petak, 10. lipnja u 19 sati na Korzu.
U subotu, 11. lipnja u 10 sati održat će se 14. oldtimer moto rally sa startom u Rijeci, na Trgu 111. Brigade HV, a daljnji itinerer je sljedeći: Trsat – Draga - Sv. Kuzam – Kukuljanovo – Čavle – Bakar – Cilj Crikvenica. Kao i prethodnih godina, očekuje se sudjelovanje šezdesetak motocikala iz cijele Hrvatske i inozemstva. Ovo natjecanje sportsko-turističkog karaktera, koje je uvršteno u Kalendar susreta Hrvatskog oldtimer saveza te se boduje za prvenstvo HROS-a, zajednički organiziraju Oldtimer kluba Rijeka i Grad Rijeka.
Motocikli koje će na rallyju Riječani te stanovnici Čavala, Bakra i Crikvenice imati prilike vidjeti, izuzetne su povijesne vrijednosti, uvijek atraktivni za gledatelje.

Google oglas

Istaknuti oglas