Srijeda 8 Prosinac 2021
Četvrtak, 13 Rujan 2012 10:38

16. Oldtimer rally - Ogulin 2012

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Zundapp Zundapp

U organizaciji Oldtimer kluba Ogulin u nedjelju je održan tradicionalni oldtimer rally u sklopu proslave Dana Grada Ogulina, ujedno i posljednji u ovoj sezoni koji se boduje za prvenstvo Hrvatske.

Nastupilo je oko 50-ak motociklista iz 5 klubova, a na otvorenju rally-ja predsjednik OTK Ogulin Mladen Mihaljević uručio je priznanje zamjeniku gradonačelnika Ogulina Vladimiru Kubelki, a svi natjecatelji odali su minutom šutnje počast nedavno poginulom članu OTK Ogulin Josi Puškariću.

- U klasi D (motocikli proizvedeni od 1931-1945.) Mladen Mihaljević osvojio je prvo, a Anton Božičević 2.mjesto,
- U klasi E (1946-1960.) Ivica Brozović bio je peti, Milan Zrnić osmi, a Josip Badanjak deveti,
- U klasi F (1961-1970.) najbolji je bio Tomislav Pribanić, a Miko Kolić bio je četvrti,
- U klasi G (1971-1980.) prvo mjesto osvojio je Antonio Puškarić, drugi je bio Robert Kurteš, a peti Nikola Puškarić.
- U klasi prikoličara najbolji je bio Nebojša Vukelić, a treće mjesto osvojio je Goran Kolić.

U poretku klubova najviše bodova osvojio je OTK Ogulin, 75, drugi je OTK Ivanićgrad sa 65, treći OTK Karlovac 39, četvrti OTK Rijeka 37, a peti OTK Zadar sa 13 bodova.

Sezona old timer rally-ja za prvenstvo Hrvatske je tako završena, a po neslužbenim rezultatima, OTK Ogulin je i treću godinu za redom prvak Hrvatske.

Pojedinačno, u klasi D Mladen Mihaljević je drugi, u klasi E Ivica Brozović Titan je također drugi, u klasi F prvak je Tomislav Pribanić, u klasi G prvak je i Antonio Puškarić, a Nebojša Vukelić je drugi u klasi prikoličara. (Radio Ogulin)

Google oglas

Istaknuti oglas