Srijeda 1 Prosinac 2021
Četvrtak, 20 Lipanj 2013 19:36

16. riječki motoristički rally

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Moto rally - Rijeka Moto rally - Rijeka

Nakon burnog vikenda takmičarska ekipa vratila se je iz Rijeke sa 16. riječkog motorističkog rally-a koji je natjecateljskog karaktera i koji se boduje za prvenstvo HROS-a.

Okupljanje i početak rally-a je bio u Opatiji na gradskoj plaži Slatina uz doručak i prijavu. Dok se čekao početak promotivne vožnje uz opatijske mažoretkinje, upriličena je izložba motorima za posjetitelje plaže koji su bili mahom stranci i nisu se mogli nadiviti starim motorkotačima uz nezaobilazno slikanje. 

Start je uslijedio točno u 10,00 sati zbog satnice koja je bila vezana i za trajektni prijevoz na Cres od Brestove ka Porozini. Kolona je stigla na vrijeme i ukrcala se na trajekt. Nakon odmora i sunčanja na trajektu krenula je vožnja ka gradu Cresu uz pratnju dva policijska motora koji su osiguravali siguran prolaz ka cilju. 

Ulaskom u grad Cres i promotivnom vožnjom po ulicama Cresa kolona je krenula ka školskom igralištu gdje je organizator postavio stazu ispita spretnosti i točnosti sa mjernim uređajima. Sve je to skupa kontrolirao HROS-ov delegat za sport g. Aljoša Kubaska.

Po završetku ispita organizator sudionike odvodi na ručak u restoran "Belona". Nakon razgovora, kave i druženja organizator je vlasniku objekta uručio priznanje, te spovorka krenula u centar Cresa na dodjelu priznanja ostvrenih na takmičenju.

Poredak

Klasa D
1. Martina Cesar-DKW-OTK Ivanić Grad
2. Nebojša Vukelić-Ardie-OTK Ogulin
3. Ivica Filipović Ćiro-Puch-OTK Rijeka

Klasa E
1. Ivan Murlin-BMW-OTK Ivanić Grad
2. Stjepan Cepetić-BMW-OTK Ivanić Grad

Klasa F
1. Tomislav Cesar-MZ-OTK Ivanić Grad
2. Mišo Rukavin-Ducati-OTK Rijeka
3. Damir Tomašić-Moto Guzzi-OTMK Karlovac

Klasa G
1. Stjepan Dijanić-BMW-OTK Ivanić Grad
2. Renato Kruljac-Honda-OTMK Karlovac
3. Nino Ivančić-BMW-OTK Delnice

Klasa P
1. Mladen Crnički-Ural-OTK Ivanić Grad
2. Dragan Drndelić-BMW-OTK Ivanić Grad
3. Cuculić-BMW-OTK Rijeka

Poredak klubova
1. OTK Ivanić Grad
2. OTK Rijeka
3. OTMK Karlovac
4. OTK Ogulin
5. OTK Delnice

Sva prva mjesta u svim konkurencijama osvojio je OTK Ivanić Grad i po prvi puta u povijesti natjecanja u kojima sudjeluju članovi kluba osvojili ukupno prvo klubsko mjesto.
Nakon podjele priznanja na Cresu organizator je ostatak poveo sa sobom u Mali Lošinj u kamp gdje se roštiljao i feštalo čitavu noć. (tekst i foto: Tomislav Cesar / OTK Ivanić Grad)

Google oglas

Istaknuti oglas