Nedjelja 16 Siječanj 2022
Ponedjeljak, 26 Svibanj 2014 14:41

2. Međunarodni slavonski susreti

Napisao
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Ford T Ford T

I ove godine dana 10. svibnja 2014. Oldtimer Klub Našice održao je druge po redu međunarodne slavonske svibanjske susrete za članove kluba i goste pod geslom “103km Slavonijom”. Ovogodišnja ruta bila je Našice – Bizovac – Osijek – Podgorač – Jelisavac.

Kolona je krenula u 9:00 sati ispred dvorca te uz pratnju policije i Moto kluba Osijek te uspješno stigla do odredišta odnosno TC Portanova gdje je bila priređena izložba s ukupno 50 izloženih oldtimer vozila i motocikala.

Kroz grad pratnju je osigurala policija i članovi Moto kluba Osijek tako da je sve proteklo u najboljem redu. Vrijeme je bilo idealno tako da su izlagači i gosti izložbe mogli uživati u druženju. Došli su tu i članovi iz oldtimer klubova iz Đakova, Subotice , Požege i Vinkovaca.

Organizirane su i igre za posjetitelje i to ; bacanje remena,vožnja kontra biciklom i zabijanje feder čekića. 

U 13;30 izlagači su autobusom GPP-a krenuli na ručak u zračnu luku Čepin gdje su domaćini bili, u njihovim prostorijama, članovi Moto kluba Osijek .

Nakon ručka krenulo se autobusom GPP Osijeka prema TC Portanovi. Izložba je završila u 16:00 kada se krenulo preko Budimaca putem Jelisavca gdje je priređena večera i podjela pehara i zahvalnica sudionicima izložbe.

Google oglas

Istaknuti oglas