Srijeda 8 Prosinac 2021
Utorak, 14 Listopad 2014 09:51

5. rally starodobnih bicikala

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Rally oldtimer bicikala Rally oldtimer bicikala

Peti jubilarni rally starih bicikala u organizaciji oldtimer kluba Kurbla iz Garešnice započeo je okupljanjem u jutarnjim satima u klupskim prostorijama u mjestu Kajgana.

Tamo je uz kavu i piće bio poslužen doručak koji se sastojao od kobasica i kajgane u Kajgani.

Nakon doručka biciklisti su formirali kolonu te su pošli do Garešničkog groblja gdje su kod glavnog križa zapalili svijeće povodom nedavnog Dana nezavisnosti u spomen na poginule branitelje i preminule članove Otk Kurble.

Vožnja se dalje nastavila po ulicama Garešnice, uz česta osvježenja i odmor u lokalnim kafićima. Odmoreni i osvježeni biciklisti su se premjestili na gradski trg gdje su odvezli vožnju spretnosti u kojoj je bio zadatak što sporije preći biciklom put od 10 metara. 

Iza toga je slijedio povratak u klupske prostorije gdje je održana podjela nagrada svim učesnicima rallya, proglašenje osvajača prvog, drugog i trećeg mjesta u vožnji spretnosti te podjela zahvalnica klubovima koji su došli u goste.

Nakon završetka podjele poklona uslijedio je ručak i veselica. Na ovom susretu je bilo oko 50 sudionika, a od toga je bilo 35 biciklista.

Osim vozača bicikala iz kluba domaćina u goste su došli i biciklisti iz Otk Classic 99 iz Nove Gradiške, Usv Bjelovar, Otk Velikaši iz Velike i članovi Biciklističkog kluba Guvernal iz Garešnice.

Google oglas

Istaknuti oglas