Srijeda 1 Prosinac 2021
Četvrtak, 28 Lipanj 2018 09:03

9. Liburnia Classic Oldtimer Rally

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
9- Liburnia classic 9- Liburnia classic

Od Opatije preko Rijeke i Fužina do Platka vozio se 9. Liburnia Classic Oldtimer Rally, koji je okupio tridesetak vremešnih limenih ljepotana iz Hrvatske i inozemstva. Tridesetak oldtimera iz Hrvatske, Njemačke, Slovenije i Švicarske okupilo se 23. lipnja ispred Sportske dvorane „Marino Cvetković“,gdje su ih svi zaljubljenici u ove vremešne ljepotane mogli razgledati uoči starta 9. Liburnia Classic Oldtimer Rallyja.

Vlasnici su znatiželjnim posjetiteljima odgovarali na pitanja o karakteristikama tih sjajnih, brižljivo dotjeranih starih automobila, od kojih su mnogi i stariji od svojih vozača.

Najstariji su proizvedeni dalekih tridesetih godina 20. stoljeća, a vrijednost im se penje do vrtoglavih 200 tisuća eura.

Rally u organizaciji Liburnia Classic Cluba iz Opatije, koji se boduje za prvenstvo Hrvatskog oldtimer saveza, krenuo je kroz Opatiju do Punta Kolove, zatim natrag prema Rijeci, gdje su obišli Trsatsku gradinu, pa preko Fužina do Platka, gdje su sudionici stigli u poslijepodnevnim satima. Tamo su održani ispiti točnosti i spretnosti te podjela nagrada uz druženje, ručak i muziku. (Izvor: HRT Radio Rijeka/Foto: Boris Kanazir)

Google oglas

Istaknuti oglas