Nedjelja 16 Siječanj 2022
Subota, 16 Kolovoz 2014 10:45

Održani 15. međunarodni susreti

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Susret u Našicama Susret u Našicama

Sva tri dana druženja članova 5 međunarodnih i 8 domaćih oldtimer klubova u okviru 15.međunarodnih susreta, koji su trajali od 08-10.kolovoza bila su dobro organizirana i posjećena. 

Možemo reći kako su susreti prošli u najboljem redu, bez ikakvih kvarova uz veliku medijsku pozornost lokanih i inozemnih medijskih kuća. Osim što smo se družili razmjenjivali smo iskustva s drugim klubovima i na taj način promicali tehničku kulturu vozila. 

Na rutu vožnje krenuli smo iz Našica u subotu u 9:00 sati ispred dvorca Pejačević. Prva etapa bila je u obilasku i degustaciji pića u Osječkoj pivovari gdje nas je dočekao vlasnik pivovare i generalni sponzor susreta Ivan Komak. Krenuli smo zatim u Dalj gdje nas je u 13:30 sati dočekao načelnik općine Erdut gosp. Jugoslav Vesić zajedno s direktoricom Poduzetničkog centra Dalja gđa. Bojana Orsić s njenim suradnicima. 

Posjet općini Dalj obilježen je s prezentacijom 11 poduzetnika i OPG-ova i mesnice Bodžirković gdje smo imali degustaciju vina i hrane. Posjetili smo vinski podrum Antunović gdje smo imali kušanje vina. 

U 14:30h krenuli smo put Vukovara gdje je bio svečani ručak. Razgledali smo Vukovar i u 17:00h krenuli put Antunovca gdje su nam predstavnici općine Antunovac na čelu s zamjenicom načelnika općine Natašom Tramišak priredili okrjepu toplih i hladnih napitaka. 

U Bizovačke toplice stigli smo u 19:00 sati gdje je bio pripremljen smještaj za noćenje. Uz večeru smo prisustvovali prezentaciji knjige „Oldtimeri u Hrvatskoj“ nakladničke kuće Nova knjiga Rast.

Tradicionalno je organizirano kupanje do ponoći, a sve su to začinili glazbom i pjesmom oldtimer bend „Stari sokak“ . 

U nedjelju smo imali kupanje i odmor do 11:00h a u 12:15h smo krenuli put Jelisavaca gdje su nas dočekali predsjednik Matice Slovačke gosp.Vlado Hulak i predsjednik KUD-a I.B.Slovak gosp. Slavko Hulak. Kompletan sastav društva upriličio je kulturni program. Gosti iz Slovačke, a i svi oldtimeraši i simpatizeri starodobnih vozila bili su zadovoljni izvedbama KUD-a Jelisavca . 

Tjekom popodnevih sati dodijeljeni su pehari za najbolja i najljepša vozila i mnogobrojne zahvalnice svim sudionicaima oldtimer susreta. 

U 17:00 sati predsjednik oldtimer kluba Našice Franjo Hofer i tajnik kluba Goran Flisak svečano su zatvorili 15.međunarodni susret. 

Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su ovaj puta bila nesebični u ostvarivanju 15.međunarodnih susreta kao i vi koji ste nas pratili medijski tijekom cijelog susreta. Ovim putem posebna zahvala Gradu Našicama, sponzorima i medijskim kućama STV, Radio Našice, Glasu Slavonije te predstavnicima općina Erdut i Antunovac bez čije pomoći ovaj susret ne bi bio tako uspješan.

Zahvala i glavnom sponzoru Osječkoj pivovari, te zahvala na doprinosu našem stalnom sponzoru osiguranju Allianz kao i ljakarni Benić-Zorić iz Našica. (izvor: OTK Našice)

Google oglas

Istaknuti oglas