Srijeda 27 Listopad 2021
Utorak, 21 Rujan 2021 19:36

Oldtimer rally - Ogulin 2021

Napisao
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Susret u Ogulinu Susret u Ogulinu

Oldtimer klub Ogulin bio je u nedjelju organizator posljednjeg 6. Oldtimer moto rally-ja za prvenstvo Hrvatske. Nakon jutarnje promotivne vožnje ulicama Ogulina i polaganja vijenaca poginulim braniteljima na Trgu hrvatskih rodoljuba, sve ostale aktivnosti odvijale su se kod škole u Oštarijama.
Nakon održanog natjecanja, proglašeni su najbolji. Članovi OTK Ogulin postigli su sljedeće rezultate: u klasi E (motori proizvedeni od 946.do 1960.) Ivica Brozović je osvojio drugo mjesto, a Mladen Mihaljević bio je treći.

U klasi F (1961.-1970.) Anton Božičević je također osvojio drugo mjesto.
Također, u klasi G (1971.-1980.) drugo mjesto osvojio je Goran Stipetić, a od 4.do 6.mjesta plasirali su se Darko Drašković, Feliks Županić i Milan Blašković.
U popularnom Tomos kupu (mopedi Tomos proizvedeni do 1990.godine) Darko Drašković je osvojio 1.mjesto, Feliks Županić bio je treći, Ivica Brozović četvrti, Goran Stipetić peti, Milan Blašković šesti i Mladen Mihaljević deveti.
U poretku klubova OTK Ogulin je osvojio 2.mjesto iza Ivanića, treći je bio OMTK Karlovac, četvrti Zadar i Pete Delnice.
U konačnom poretku za prvenstvo Hrvatske, članovi Oldtimer kluba Ogulin također su odlično plasirani, a moglo je biti i puno bolje da su dovozuili svih 6 utrka: naime, nisu nastupili na utrkama u Rijeci i Karlovcu.
U poretku klubova, OTK Ogulin zauzeo je treće mjesto iza karlovca i Ivanića, a ispred Zadra, Delnica i Siska.
U klasi E (1946.-1960.) Ivica Brozović osvojio je 2.mjesto, a Mladen Mihaljević šesto.
U klasi F (1961.-1970.) Anton Božičević je četvrti, a u klasi G (1971.-1980.) Milan Blašković je treći, Feliks Županić četvrti, Darko Drašković peti, Goran Stipetić šesti, dalje slijede 9.Ivan Stipetić, 10. Zoran Župan, 14. Goran Mioljević.

Konačno, u Tomos Kupu, Milan Blašković je treći, Ivica Brozović četvrti, Darko Drašković šesti, Feliks Županić osmi, Goran Stipetić deveti, dalje slijede 11. Ivan Stipetić, 17. Goran Mioljević, 21. Mladen Mihaljević, 22. Zoran Župan.
Nakon svečanog proglašenja i podjele pehara, sudionici ogulinskog oldtimer rally-ja nastavili su se uz ručak družiti u Vatrogasnom domu u Oštarijama. (izvor:OG portal)

Google oglas

Istaknuti oglas