Srijeda 1 Prosinac 2021
Subota, 08 Rujan 2018 11:42

Oldtimer susret u Sisku

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Oldtimer susret u Sisku Oldtimer susret u Sisku

Već tradicionalno prve nedjelje u rujnu se održava oldtimer susret u Sisku. Tako je i ove godine 2.9. isti održan na novouređenom sisačkom korzu.

Unatoč prognoziranju nepovoljnih vremenskih uvjeta, starodobni ljubimci su imali naklonost i same Majke Prirode koja je odvažnost vozača nagradila suhim vremenom i temperaturama idealnim za održavanje manifestacije.

Siščani su do podneva imali priliku razgledati starodobna vozila i saznati još pokoji detalj o vozilu i održavanju od njihovih vlasnika, a interes građana je, kao i odaziv sudionika skupa, bio i iznad samog očekivanja.

U podne se, nakon pojedinačnog fotografiranja vozila, neobična, kao iz vremeplova izašla, kolona uputila prema Petrinji gdje su sudionici imali zakusku i druženje uz kavu. Završni dio susreta, ručak, te dodjela priznanja i nagrada su održani u Starome Gradu u Sisku.

Sudionici skupa su imali priliku razgledati i pronalaske i artefakte iz davne povijesti sisačke okolice, kako u prijepodnevnim satima u gradskome muzeju, tako i u poslijepodnevnim satima u samome Starome Gradu. (Ivan Cvetković, foto:siscia.hr)

Google oglas

Istaknuti oglas