Srijeda 1 Prosinac 2021
Utorak, 09 Listopad 2012 11:18

Oldtimeri kroz Nuštar i Vukovar

Napisao
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
NSU iz 1935 NSU iz 1935

U sklopu proslave obrane Općine Nuštar, a u organizaciji Oldtimer kluba "Sjaj" iz Vinkovaca održan je oldtimer susret i druženje u nazočnosti župana Vukovarsko-srijemske županije Bože Galića. 

Na početku je položen vijenac i zapaljene svijeće za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu, a nakon toga je otvorena izložba automobila koja je privukla veliki broj posjetitelja. Nešto više oko oldtimer druženja, doznali smo od predsjednika Oldtimer kluba ''Sjaj'' iz Vinkovaca, Tomislava Šunjića, koji je između ostalog rekao: 

- Oldtimer klub ''Sjaj'' iz Vinkovaca po drugi put je organizirao povodom obrane Općine Nuštar i Dana neovisnosti oldtimer izložbu koju ja okupila 60 vozila i 10 motocikala iz cijele Hrvatske, kao i goste iz Bosne i Hercegovine.

Najstariji primjerak na izložbi je bio motocikl iz 1935.godine u vlasništvu Ivice Bajta iz Požege. 

Kada govorimo o samim primjercima koji dolaze na izložbu, ona moraju biti preko 30 godina starosti i moraju imati izgled kakav je izašao iz tvornice, rekao je Šunjić. 

Nakon Nuštra oldtimeri su posjetili Vukovar gdje su odali počast svim poginulim braniteljima na Ovčari. (cibalia.com.hr)

Google oglas

Istaknuti oglas