Srijeda 1 Prosinac 2021
Srijeda, 11 Travanj 2012 19:59

5. Motorshow Poreč

Napisao
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Poreč Poreč

Auto moto klub Skok racing iz Brtonigle organizira nam još jedan događaj za pamćenje – počinje 5. Motorshow Poreč. Motorshow se odvija od 13. do 15. travnja.

Na motorshowu možete pogledati izložbe novih, polovnih automobila, motocikala i dodatne opreme. Motorshow je pod pokroviteljstvom Turističke zajednice i Grada Poreča. Peto izdanje motorshowa održati će se na parkiralištu pokraj porečke dvorane Žatika. Na motorshowu će biti utrke drifta, freestyle egzibicije uz izložbe oldtimera, automobila, rabljenih automobila i motocikala.

Utrke koje se boduju za Prvenstvo Hrvatske i prvenstvo regije zapad su autoslalom utrka i utrka u kronometar. Ove utrke također se boduju za Prvenstvo Istarske rivijere.

Klubovi koji su se prijavili na Motorshow:
1. Fuoristrada Audace Trieste – poznati talijanski klub “Fuoristrada Audace Club Trieste”.  Dobri poznavaoci Off road vožnje će predstaviti svoja vozila i umijeće vožnje na posebnom poligonu za kojeg su nam pripomogli u izgradnji.
2.Riteh Racing Team – poznati riječani sa tehničkog fakulteta predstavit će svoj bolid RRC11 koji biti će izložen za slikanje i razgledavanje.

Video sadržaj

Najava motorshow-a

Google oglas

Istaknuti oglas