Srijeda 1 Prosinac 2021
Srijeda, 12 Lipanj 2013 10:09

Tradicionalni 28 zagrebački oldtimer rally

Napisao
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
28 zagrebački oldtimer rally 28 zagrebački oldtimer rally

U nedjelju 09. lipnja 2013. sa startom u 10 sati ispred HNK započeo je 28. po redu oldtimer rally u organizaciji Oldtimer kluba Zagreb i poduzeća ”Automehanika servisi d.d. Cilj rallya bio je Veliki Tabor

Nakon okupljanja i izložbe vozila na prostoru Tehničkog muzeja Zagreb krenula je promotivna vožnja ulicama Zagreba kroz pješačku zonu. Nakon ručka, neka od vozila prespavala su i budućem muzeju automobila Ferdinand Budicki. 

U nedjelju sudionici su se okupili oko prostora HNK na Trgu Maršala Tita od kuda su krenuli trasom rallya kroz Klaićevu ulicu, ulicu Republike Austrije i u nastavku Ilicom preko Podsuseda, Zaprešića, Pojatnog, Velikog Trgovišća do Tuheljskih Toplica.

Tu je postavljena prolazna kontrola, a u restoranu zakuska uz proglašenje rezultata prijavljenih na natječaj „Concours d'Elegance“. 

U nastavku vožnja kroz Desinić do Velikog Tabora.

Rally na trasi Zagreb - Veliki Tabor održan je po sunčanom ali vrlo vrućem vremenu. Od starta do cilja sva su vozila stigla bez ikakvih poteškoća.

Uz nagrade po klasama dodijeljena je nagrada po izboru povjerenstva za najbolje uređeno vozilo između svih prijavljenih natjecatelja „Best of show“, a također je dodijeljena i nagrada „Best of show“, za najbolje uređeno vozilo po mišljenju sudionika.

Nakon ručka u restoranu "Grešna gorica" završen je službeni dio ovog izuzetno uspješnog rallya.

Video sadržaj

28 zagrebački oldtimer rally

Google oglas

Istaknuti oglas