Srijeda 8 Prosinac 2021
Ponedjeljak, 04 Kolovoz 2014 18:26

Uspješan susret u Čakovcu

Napisao
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
VW Buba sa rogovima VW Buba sa rogovima

Izložba povijesno vrijednih vozila, motocikala i bicikala te međunarodni susret članova oldtimer klubova nije izostao ni ovog Porcijunkulova. Simpatični ljepotani dočekali su posjetitelje proštenja već od osam sati ujutro na prostoru Trga Eugena Kvaternika i Parka Rudolfa Kropeka zbog čega je uvedena i posebna regulacija prometa za taj dio čakovečkih prometnica. 

Jubilarni 15. Međunarodni oldtimer susret okupio je više od dvjestotinjak sudionika i vlasnika automobila, kamioneta, mopeda i bicikala.

Nakon izložbe, druženja i starta u Čakovcu učesnici susreta krenuli su na panoramsku vožnju dužine dužine 60 km na relaciji Čakovec, Šenkovec, Sv. Juraj na Bregu, Železna Gora i Toplice Sv. Martin gdje je održano finalno druženje.

Ova simpatična vozila ponajviše su uveseljavala mališane koji su uživali u neobičnim oblicima vozila kakva su nekad carovala prometnicama. U starijih su pak promatrača izložbe izazivala nostalgiju i sjećanja, na neka, kako su mnogi komentirali „romantičnija i jednostavnija“ vremena.

Google oglas

Istaknuti oglas