Subota 27 Studeni 2021

Nova ponuda na internetu

Napisao
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Bosch dijelovi za oldtimere Bosch dijelovi za oldtimere
 
Bosch odjel „Automotive Tradition“, područje poslovanja posvećeno klasičnim automobilima, vlasnike i obožavatelje povijesnih vozila opskrbljuje znanjem i rezervnim dijelovima. Najnoviji dodatak ponudi stručnjaka za klasična vozila internetska je trgovina koja je od sada dostupna na adresi www.partbob.com. Nova trgovina nudi rijetke Bosch rezervne dijelove i artikle koji se više ne proizvode za novija vozila i oldtimere.
Uz to vlasnici vozila novijih godišta i oldtimera preko internetske se trgovine mogu koristiti i uslugom popravka, tzv. „1:1 REMAN“. Ta se usluga ekskluzivno nudi preko nove trgovine i omogućuje originalne popravke za cijeli niz Boschevih dijelova i komponenti poput popravaka količinskog razdjelnika i regulatora zagrijavanja motora K-Jetronica ili osjetnika tlaka usisne cijevi D-Jetronica. 
 
Uz rezervne dijelove internetska trgovina još će u ovoj godini u ponudu uključiti daljnje proizvode za povijesna vozila poput ulja, guma i proizvoda za održavanje. Trgovina k tomu nije ograničena na njemačko tržište, već je međunarodno zastupljena. Trenutačno su 
sve ponude dostupne na njemačkom, engleskom, francuskom i španjolskom jeziku, a već se planira uvođenje drugih jezika poput talijanskoga. Intuitivna navigacija korisniku osigurava brzo pronalaženje informacija, ponuda usluga i traženih dijelova. Boschev odjel Automotive Tradition jamči za kvalitetu i raznolikost ponuđenih proizvoda i partnera i osigurava nesmetanu obradu narudžbe.
 
Velik izbor rijetkih i traženih Bosch rezervnih dijelova
Nova internetska trgovina partbob.com nudi širok spektar rijetkih Bosch rezervnih dijelova jer mnogi trgovci, među njima i Bosch Classic Car Services, nude rijetke dijelove iz svojega fundusa. Uz to Bosch odjel Automotive Tradition zbirku obogaćuje dijelovima iz ostataka robe i Bosch artiklima koji se više ne proizvode. Tako je primjerice trenutačno u ponudi obuhvaćen filtar za gorivo za model vozila Porsche 914, koji više nije zastupljen u Bosch standardnoj ponudi. Asortiman na stranici partbob.com u sljedećim će se mjesecima stalno proširivati, a broj će se uključenih partnera povećavati. Akcijama za registrirane kupce koje obuhvaćaju darovne bonove i sniženja cijena Bosch odjel Automotive Tradition obožavateljima povijesnih vozila želi dodatno približiti privlačnu internetsku trgovinu. Dugoročno bi nova međunarodna internetska trgovina trebala zamijeniti postojeću ebayevu trgovinu „Bosch Klassik Teilvermittlung“ (specijalizirana internetska trgovina za posredovanje dijelova klasičnih vozila).
 
Nova internetska trgovina zasigurno je privlačna i za poslovne jedinice Bosch Classic Car Service-a i trgovce koji mogu postati registrirani partneri. Tako mogu svoje proizvode brzo i jednostavno plasirati na međunarodno tržište. Kompletna prodaja uključujući izdavanja računa odvija se preko pružatelja prodajnih usluga. Da bi se postigla dosljedno visoka kvaliteta usluga u internetskoj trgovini, partneri se obvezuju da će poštovati određene standarde kvalitete, što nadzire Bosch odjel Automotive Tradition.
 
Bosch odjel Automotive Tradition organizira dobavu rezervnih dijelova za klasična vozila, npr. proizvodnjom prema dokumentaciji originalnog proizvoda. Uz to navedeni Bosch odjel na stranici www.automotive-tradition.de nudi opsežnu bazu znanja s uputama za ugradnju, popisima opreme i rezervnih dijelova, uputama o rezervnim dijelovima i popisima svojstava, tablicama sa šiframa i potvrdama o uporabi.
Više u ovoj kategoriji: « Dijelovi za Triumph Hillman dijelovi »

Google oglas

Istaknuti oglas