Subota 27 Studeni 2021

Volvo originalni rezervni dijelovi

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Volvo originalni dijelovi Volvo originalni dijelovi

Nitko ne zna koliko jedan Volvo može prijeći kilometara.

Trenutačni rekord za 'automobil koji je prešao najviše kilometara' u Guinnessovoj knjizi rekorda drži Volvo P1800 iz 1966. godine, koji je prešao gotovo 4.200.000 km!
Da biste održali automobil u formi kako bi prešao toliko kilometara, morate imati sigurnu zalihu rezervnih dijelova, poput Volvo originalnih klasičnih dijelova.

global.gcp.se 

gcp

Stoga vlasnici starijih Volva u cijelomu svijetu mogu naručiti originalne dijelove Volvo od svojih uobičajenih ovlaštenih zastupnika Volvo kako bi se osigurale originalne performanse njihovih automobila. U stvari, obzirom da se tehnologija tijekom godina razvijala, dijelovi koje vam Volvo sada nudi u stvari su kvalitetniji od dijelova koji su se proizvodili kada i vaš automobil.

Na primjer, sintetička guma zamjenjuje prirodnu gumu, a otpornija je na ulje i UV zrake. Kada govorimo o karoseriji, podvozju i dijelovima motora, ne smiju se promijeniti tolerancije. Zato Volvo koristi iste dovodne cijevi koje su originalno korištene, kako bi održao očekivanu visoku kvalitetu.

GCP nudi široku paletu originalnih dijelova za Volvo modele od PV 444 do i uključujući seriju 140/160. Međunarodne pošiljke i naručivanje putem interneta čine to dragocjenim resursom za sve koje zanimaju klasični automobili Volvo.

modeli

 

Više u ovoj kategoriji: Akcija u Peugeot servisima »

Google oglas

Istaknuti oglas