Ponedjeljak 29 Studeni 2021
Četvrtak, 26 Studeni 2015 18:49

Mini club Zagreb

Mini club Zagreb Mini club Zagreb
Mini Club Zagreb od početka svog djelovanja (ne samo službenog) aktivno djeluje na promicanju kluba i Minija, ali također i trajnih ljudskih vrijednosti. Nostalgičnim pogledom unatrag na automobil koji je u svima nama ostavio duboki emotivni trag, članovi kluba trude se, podsjećajući mase na njega, potaknuti ljude na razmišljanje. Prisutni su i kada su u pitanju dobrotvorne manifestacije, susreti ili izložbe.
Kako postati član Mini kluba Zagreb?
Članom kluba mogu postati samo vlasnici klasičnog Minija i to tako da ispune i pošalju pristupnicu koja se može naći na web stranicama kluba, a članarinu uplate na žiro račun Mini kluba Zagreb ili osobno donesu na jedan od klupskih sastanaka!
Broj računa kluba: Raiffeisen Bank 2484008-1102349765
Članska iskaznica vrijedi godinu dana i pomoću nje ostvarujete popuste kod sponzora kluba i u samom klubu. Iskaznicu možete podignuti na sastancima kluba ili ako ste van Zagreba istu šalju poštom.
Sastanci kluba:
Službeni sastanci članova MKZ-a svaki prvi petak u mjesecu od 19 sati u Savskom mlinu počevši od 07.12.2012. isključivo za ČLANOVE MKZ-a.
Za sve ostale ljubitelje Minića i osobe koje nisu članovi kluba, klupske kave održavat će se po dogovoru, petkom od 20 sati, a o lokacijama pročitajte više na forumu MKZ-a.

Google oglas

Istaknuti oglas