Ponedjeljak 29 Studeni 2021
Četvrtak, 02 Veljača 2012 21:12

Mrežnica classic club

Mrežnica classic club Mrežnica classic club

Mrežnica classic club osnovan je 2000. godine i okuplja zaljubljenike u stare automobile - popularne oldtimere. Sjedište mu je u Dugoj Resi, u Karlovačkoj županiji, te broji 30 članova i 41 automobil. Najstariji automobil je WILLYS OVERLAND 75 iz 1916. godine, a naši članovi posjeduju i mnoge druge atraktivne automobile iz 40-ih i 50-ih godina.

Svake godine, prve nedjelje u lipnju, Mrežnica classic club organizira međunarodni susret oldtimera pod nazivom "Oldtimeri na 4 rijeke". Susret je jedan od najvećih u Hrvatskoj, a okuplja velik broj domaćih posada ali i međunarodnih - iz Slovenije, Njemačke, Švedske, čak i daleke Australije. Tijekom susreta, vozači oldtimera obilaze Karlovačku županiju i njene 4 rijeke - Mrežnicu, Dobru, Koranu i Kupu - po čemu je ovaj susret dobio i svoje ime. 

Iz godine u godinu susret posjećuje sve više posada, ali i posjetitelja koji sa velikim zanimanjem prate oldtimere na njihovom putu kroz županiju. U rano proljeće svake godine, Mrežnica classic club priređuje i izložbu svojih vozila na parkiralištu Motela Roganac u Dugoj Resi. Prilika je to da članovi kluba prezentiraju javnosti svoje ljubimce i upoznaju brojne posjetitelje izložbe sa tehničkim karakteristikama i drugim obilježjima svojih oldtimera.

Google oglas

Istaknuti oglas