Ponedjeljak 29 Studeni 2021
Četvrtak, 25 Travanj 2013 10:01

Oldtimer club Sisak

Oldtimer club Sisak Oldtimer club Sisak

Oldtimer club Sisak osnovan je 1991. godine, ujedno je i prvi oldtimer klub u samostalnoj Republici Hrvatskoj. Trenutno broji 65 članova, svake godine prve nedjelje u rujnu mjesecu održava se u Sisku oldtimer susret.

Skupina zaljubljenika u stara vozila dotične godine dogovorila se i sprovela u djelo svoju ideju da se kroz udrugu ljubitelja starih vozila zabavlja te je iz toga ista udruga izrasla u ozbiljan klub koji funkcionira sve do današnjih dana. Kako i doliči organiziranome klubu veći broj osnivača se i danas nalazi u klubu te su dali svoj doprinos u čuvanju vozila koja bi bez njihove ljubavi završila u zaboravu.

Oldtimer club Sisak svoj doprinos čuvanju i obnavljanju starodobnih vozila vjerno dočarava svake godine susretom koji se tradicionalno održava svake prve nedjelje u mjesecu rujnu. 

Nadamo se da će svaki dobronamjeran ljubitelj starodobnih vozila naći svoje mjesto u klubu i isto tako ostaviti svoj trag u slijedećim godinama. Jubilarna 20. godišnjica postojanja kluba obilježena je 2011. godine tradicionalnim rally-em na kojem su bili prisutni brojni goste koji su došli zajedno sa članovima proslaviti ovaj vrijedan jubilej.  

Tom prigodom izdana je fotomonografija kluba "20 GODINA POSLIJE", autora ujedno i člana Antuna Barića. Fotomonografija sadržava sve važne događaje od osnutka našeg kluba pa do današnjih dana. Primjerci knjige se mogu još uvijek nabaviti i razveseliti svakog zaljubljenika starodobnih vozila.

Redovni sastanci članova kluba održavaju se svakog prvog četvrtka u mjesecu u prostorijama kluba Tomislavova 8, Sisak. Sastanci se održavaju: ljeti u 20 h, zimi u 18 h.

Više u ovoj kategoriji: « Buba klub Hrvatsko zagorje OTK Trophy »

Google oglas

Istaknuti oglas