Subota 27 Studeni 2021
Subota, 27 Travanj 2013 08:14

OTK Trophy

OTK Trophy OTK Trophy

POŽEGA – Oldtimer klub Trophy Požega koji je osnovan prije pet godina okuplja tridesetak ljubitelja starih vozila pa sada prema riječima predsjednika Kluba Željka Petrnca, njegovi članovi imaju već bogati vozni park obnovljenih i sačuvanih eksponata. 

Kako bi im bili omogućeni bolji uvjeti rada, gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Zdravkom Ronkom Klubu je na korištenje dodijelila prostoriju u Ulici Matice hrvatske za druženje članova i održavanje radnih sastanaka koja je nedavno i službeno otvorena.

Članovi udruge skupljaju vozila starija od 30 godina, pa u klupskoj kolekciji imaju bicikle, motocikle, traktore, kamione i osobne automobile koje obnovljene i uređene izlažu na domaćim i inozemnim priredbama oldtimera.

Ovoga ljeta organizirat će treći Međunarodni oldtimer susret pod nazivom Trophy Zlatnom dolinom. Sudeći prema odazivu iz ranijih godina, na požeškom Trgu Sv. Trojstva svoja će vozila ponovo izložiti stotinjak sudionika priredbe.

Nakon požeške izložbe oldtimeri će u koloni posjetiti i Grad Kutjevo te općine Kaptol i Velika, nakon čega će slijediti povratak u Požegu i podjela priznanja sudionicima priredbe – najavio je Petrnac. Podsjetio je da je njihov klub kao najbolji organizator ovakvog susreta u RH dobio i javno priznanje na nedavnom susretu oldtimera u Našicama. (H.Kusik)

 

Google oglas

Istaknuti oglas