Srijeda 27 Listopad 2021
Utorak, 20 Studeni 2012 14:36

Vespa Klub Hrvatska

Vespa Klub Hrvatska Vespa Klub Hrvatska

Vespa Klub Hrvatska nacionalni je klub vlasnika i ljubitelja Vespi, okuplja vespiste i vespa klubove iz cijele države te predstavlja Hrvatsku u svjetskoj organizaciji Vespa World Club. 

Klub je osnovan početkom 2007. godine, nastavivši tradiciju klupskog Vespa druženja u Hrvatskoj. Ponosni su što u Klubu djeluju i bivši članovi ili osnivači dvaju kultnih hrvatskih Klubova - Vespa Kluba Zagreb AMD "Rade Končar", prvog hrvatskog Vespa Kluba osnovanog početkom 60-ih godina te Vespa Kluba Zagreb AMD "Akademičar", osnovanog početkom 80-ih.

Trenutno u Klubu djeluje 185 punopravnih članova, pored matičnog kluba organiziranih i u Vespa klub Histria, Vespa klub Rijeka, Vespa klub Split, Vespa klub Zadar i Vespa klub Zagreb te ustrojstvene oblike Vespa kluba Hrvatska - Vespa klub Dubrovnik i Vespa klub Varaždin. Najviše ih je iz Splita, Dubrovnika i Zagreba te Zadra, Rijeke, Šibenika, Pule, Umaga, Poreča, Varaždina i drugih gradova. Članovi Predsjedništva, izvršnog tijela Kluba, trenutno su vespisti iz Splita, Zadra, Rijeke i Zagreba. 

Članovi kluba najviše su ponosni na činjenicu da ih ima iz cijele Hrvatske i da se odlično druže.

KLUB – Ukoliko ste ljubitelj Vespe kojeg zanima pravo klupsko druženje, pridružite im se. Tisuće Vespa Klubova u svijetu godinama spajaju nove prijatelje, zašto ne probati. Uvjeti su da vozite Vespu i da prihvatite Statut Kluba. Vespa Klub Hrvatska član je Vespa World Club-a, krovne organizacije Vespa klubova te učlanjenjem dobivate dvostruko članstvo i prijatelje širom svijeta. Ukoliko već imate Vespa Klub ili vas je spojila Vespa sekcija nekog moto kluba, također ste dobrodošli.

KLUBOVI I PODRUŽNICE – Vespa Klub Hrvatska osnovan je da spoji vespaše cijele Hrvatske. Pridružite im se u organiziranju vespaša. Ako ste se već organizirali u Klub, još bolje, pomozite im u izgradnji Kluba kojim će se svi ponositi. 

Trenutno pridruženi ili ustrojeni klubovi su: 

 • VESPA KLUB DUBROVNIK.
 • VESPA KLUB HISTRIA
 • VESPA KLUB RIJEKA
 • VESPA KLUB SPLIT
 • VESPA KLUB VARAŽDIN
 • VESPA KLUB ZADAR
 • VESPA KLUB ZAGREB

 

Karta Vespa klubova u Hrvatskoj

U formiranju su web stranice klubova. O susretima pročitajte na forumu.

FORUM – Klupski forum. Iako pomalo drukčiji od drugih, kreativno neuredan i poprilično slobodan, omiljen je među članovima. Provjerite zašto. Izneseno na forumu stavovi su pojedinca a ne Kluba, osim dijela foruma kojem samo članovi imaju pristup, ukoliko se radi o klupskim objavama članova Predsjedništva ili Skupštine. 

Na forumu čitajte o:  

 • SUSRETIMA: Saznajte gdje se u vašoj blizini uskoro sastaju vespaši. Pridružite im se u druženju i vožnji. Pročitajte kako je bilo na proteklim susretima. Informirajte se na 
  vrijeme o godišnjim susretima u Hrvatskoj i inozemstvu
 • VESPI: Savjeti članova. Kupnja, servis i ostala tehnička pitanja. Kvalitetu i količinu savjeta možda možete povećati i vi. Svako je iskustvo dobrodošlo
 • OSTALIM ZANIMLJIVOSTIMA: Priče i savjeti članova 

Vespa Klub Hrvatska

Kontakt:
Vincenta iz Kastva 21
10000 Zagreb
Hrvatska

Više u ovoj kategoriji: « OTK Rijeka OTK Delnice 1995 »

Google oglas

Istaknuti oglas