Subota 22 Siječanj 2022

MARKETING I OGLAŠAVANJE

Glavni i odgovorni urednik: Alan Blass

www.oldtimeri.hr imaju visoku posjećenost (statistika posjećenosti) za područje koje pokrivaju, a to je tematika oldtimer vozila, koja se može iskoristiti u svrhe oglašavanja.

Međutim, www.oldtimeri.hr se razlikuje od ostalih hrvatskih site-ova s višestruko većom posjećenošću, te pridonosi da:
  • vaš oglas vidi velik broj novih posjetitelja - www.oldtimeri.hr, za razliku od nekih dobro posjećenih hrvatskih stranica, ima posjećenost u porastu, a ne u stagniranju
  • vaš će oglas jednako i privlačiti klikove novih posjetitelja, i stvarati tržišno ime vaše tvrtke u svijesti stalnih posjetitelja
  • nećete rasipati novac zbog loše kreirane marketinške ponude - www.oldtimeri.hr, za razliku od nekih hrvatskih siteova, sve svoje marketinške pakete bazira na broju prikazivanja oglasa, a ne na vremenskom periodu prikazivanja. Time ste osigurani od mogućih perioda slabije posjećenosti koje svaki web site doživi s vremena na vrijeme.
Kod nas 1000 kupljenih impresija znači i 1000 sigurno prikazanih bannera, bez obzira na vremenski period.
Nadalje, plaćeni banner vam osiigurava autoritet, što ne treba zanemariti. Ako surferi imaju dojam da vi imate novca za marketing, lakše će se odlučiti da jednog dana od vas nešto kupe, koriste vašu uslugu ili posjećuju vaš web stranicu. Iako je cilj svakog bannera da nekako 'natjera' posjetitelja da klikne na njega, sama činjenica da je vaš banner često pred očima surfera isplatit će se na duže staze.

standardi banner-a

Kakav treba biti banner na našim stranicama?
Preporučujemo da izradite više različitih bannera, jer to može povećati broj posjetitelja koji će kliknuti na vaš banner, a ne utječe na unaprijed dogovorenu cijenu oglašavanja.
Sadržaj: Iako je dozvoljeno oglašavanje svih vrsta web stranica ili proizvoda, sami *banneri* ne smiju biti uvredljivog ili izrazito eksplicitnog sadržaja.
Statistika
Posjećenost naših stranica je u stalnom rastu zbog velikog truda koji ulažemo u ovaj projekt, što za vas znači da je vaša investicija u oglašavanje na www.oldtimeri.hr sigurna. U ovom trenutku nudimo dvije vrste oglašavanja, ali spremni smo i na dogovor oko vaših želja.

sponzorirani članak 1.500,00 kn (30 dana)

Članak se prikazuje na početnoj stranici sa linkom na opširnije unutar kategorije u kojoj se nalazi. Nakon 30 dana, članak se i dalje prikazuje kao vijest te sukladno dinamici osvježavanja spušta niže prema dnu stranice.

banneri - od 3 lp po prikazu

Google oglas

Istaknuti oglas