Ponedjeljak 29 Studeni 2021
Utorak, 10 Svibanj 2016 11:42

Darujmo radost, igrajući se!

Napisao
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Darujmo radost, igrajući se Darujmo radost, igrajući se
DARUJMO RADOST IGRAJUĆI SE: humanitarna akcija u suradnji s KAN Greenhorns, petak, 13.05. 18:00h
Klub američkog nogometa Bjelovar Greenhorns u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorskim radiom, Radiom Terezija, Bjelovarskim listom i Bjelovarcem organizira humanitarnu akciju „DARUJMO RADOST, IGRAJUĆI SE“ čija je svrha nabava ortopedskog pomagala – stajalice, za našeg sugrađanina, četrnaestogodišnjeg Damira Glavaka koji boluje od cerebralne paralize.
Radi onemogućavanja održavanja trupa i glave u uspravnom položaju potrebna mu je specifična stajalica – ortopedsko pomagalo, koja bi mu znatno pomogla kod pridržavanja trupa, jačanju kostiju i pluća, cirkulacije i probave. Cijena stajalice je 35.648,29 kn.
Turnir u bez kontaktnoj verziji američkog nogometa (flagfootball) između ekipa CZSS Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorskog radija, Radija Terezije te zajedničke ekipe Bjelovarskog lista i Bjelovarca održati će se 14. svibnja na starom Partizanovom igralištusa početkom u 11.00h gdje će se prikupljati donacije (u slučaju kiše Školsko-sportska dvorana).
U pauzi između utakmica održati će se i zabavne igre američkog nogometa za mlađe posjetitelje te nastupi plesne grupe ritmike plesnog kluba H-8.
Isto tako u petak 13.5. u 18.00h ispred Gradskog muzeja prikupljati će se donacije zajedno sa Oldtimer klubom „CLASSIC“ Bjelovar koji će sve zainteresirane građane provozati u svojim oldtimer automobilima.

Google oglas

Istaknuti oglas