Ponedjeljak 29 Studeni 2021
Četvrtak, 07 Srpanj 2011 08:42

Iskušajte sreću i osvojite vožnju Renaultom 4

Napisao
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Renault 4 Renault 4

Renault Nissan Hrvatska poziva vas na proslavu 50. rođendana modela Renault 4 na Facebook stranici www.facebook.com/RenaultHrvatska i nagrađuje Vašu vjernost, poručuju iz Renault Nissana.

Renault 4, treći najprodavaniji automobil u povijesti automobilske industrije ove godine slavi 50. rođendan. Pop ikona automobilske industrije (s)rušila je socijalne barijere s više od 8 milijuna prodanih vozila u 100 zemalja od 1961. godine kada je započela industrijska proizvodnja ovog automobila.

Proizvodnja ovog modela prestala 1992. godine, a do 1994. godine ovaj legendarni model proizvodio se samo u Sloveniji i Maroku. Za što više nezaboravnih trenutaka Renault Nissan Hrvatska će ovo ljeto oživjeti i stilski preobraziti legendarni Renault 4 te mladima i mladima u srcu omogućiti da se provozaju rođendanski oslikanom „četvorkom“ i dožive nezaboravne trenutke. „Četvorke“ će biti dostupne za vožnju tijekom ljetnih mjeseci najbržima koji se prijave za testnu vožnju na Facebook stranici www.facebook.com/RenaultHrvatska.

Jednostavan, praktičan, pouzdan i cijenovno prihvatljiv automobil bio je poveznica mnogih generacija. Ovu obljetnicu Renault Nissan Hrvatska odlučio je obilježiti na poseban način kako bi i nove generacije doživjele čar ovog „vječnog“ automobila.

Za dvije rođendanski oslikane „četvorke“ zaslužne su Ivana Karlovčan, studentica Akademije likovnih umjetnosti i Nina Šestanović akademska umjetnica. I to nije sve! Kako bi ugođaj rođendanskog slavlja bio potpun, Renault Nissan Hrvatska pobrinuo se da u okviru nagradne igre svi zaljubljenici u „četvorku“ prijavom na Facebook stranici tijekom kolovoza osvoje i vrijedne nagrade. 

Dva vikenda za dvoje u prekrasnom mjestu Fužine u hotelu Bitoraj sredinom rujna bit će rezervirane za dobitnike nagrada koji će imati na raspolaganju i dvije rođendanski oslikane „četvorke“ koje će ih dočekati na dolasku i koje će koristiti za razgledavanje i vožnju prekrasnim krajolikom.

Google oglas

Istaknuti oglas