Ponedjeljak 29 Studeni 2021
Srijeda, 25 Svibanj 2016 13:09

Reliant Robin 1979

Napisao
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Reliant Robin Reliant Robin

RELIANT ROBIN VAN 1979. - bezobrazluk na 3 kotača

Svakakve kante sam vozio, ali Reliant Robin van je neki drugi svemir. Ta neugledna plastična kada na tri kotača prkosi svim zakonima fizike i premda izgleda da će svaki čas raspasti ili barem okrenuti na bok mali stršljen ide i grize.

Samo 436 kila i Minijev motor 850 kubika, te gume 145 R10 daju mu startnost. Volan i mijenjač na kontra strani početak su zabavne vožnje dodamo li jedan kotač naprijed koji na zagrebačkim cestama, šahtovima, rupama i ležećim policajcima poskakuje u zrak skupa sa čitavom karoserijom. Kompletni osjećaj je kao u luna parku...
Što se tiče socijalnog momenta tu tek nastaje kaos, premda sam sa spačekom doživio svašta ovo je prava ludnica, ljudi slikaju, snimaju mobitelima. Jedan par jučer je skočio iz kafića i napravio selfie dok sam stajao na semaforu.

Pitanja tko kada kako zbog čega svakodnevica su, a osmijesi od uha do uha završni čin...

Eto vidite kako jedna pvc nakaza, jedan antiauto između žohara i pauka moze mnogima popraviti dan, zahvaljujući naj seriji svih vremena ...

Za kraj pohvala njegovom vlasniku Željku Suhini koji je pobijedio surovu hrvatsku birokraciju i registrirao ovo trokotačnu zezalicu.

Svi koji imate marketinške ideje oko Robina, zovite Žaca na 098 540 010... (Video zapis: prilog: NOVA TV)

Video sadržaj

Prilog NOVE TV o Reliantu i njegovu vlasniku Željku Suhini

Google oglas

Istaknuti oglas