Subota 27 Studeni 2021

Pozdrav proljeću

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Citroen susret Citroen susret
Desetu godinu zaredom Citroen klub Croatia svoje susrete otvara izletom "pozdrav proljeću" u Lonjsko polje, pa je sutrasnji izlet na sportski aerodrom Koprivnica protegnuli i na nedjelju kada se spuštamo u Lonjsko polje....
Dakle super bonus vikend za sve vas koji želite dodatne sadržaje....
Susret u Koprivnici snimati će i ekipa htv - dobro jutro hrvatska...
Prijavilo se 15 Citroena ( spačeki i žabe ). Start za ekipu iz Zagreba je u 9:00 sati iz dvorišta Muzeja automobila Ferdinand Budicki....
Ruta: Iz smjera ZG: autoput prema Varaždinu, skinut se na brzu cestu za Vrbovec, izlaz Luka - stara cesta Dugo selo - Vrbovec, na kružnom toku u Vrbovcu 3. izlaz, smjer Križevci, i samo po toj cesti ravno, u Križevcima na oba semafora samo ravno.
Dolazite u Koprivnicu, samo gledajte tablu: LEGRAD, R. MAĐARSKA. Prolazite semafor, vozite po obilaznici. Na zadnjem križanju idete lijevo, opet gledate LEGRAD, R. MAĐARSKA. Nakon cca 5 ...km kada izađete iz grada, skreće se lijevo šodranim putem u polje prema aerodromu. Vidi se tabla sa strane na cesti.
Iz smjera VŽ (autoput): Dolazite u Koprivnicu na semafor, skrećete lijevo, isto gledate putokaz LEGRAD, R. MAĐARSKA. vozite po obilaznici isto sve kao i gore opisano.
Za kontakt:
Igor 098 937 9480
Nino 099 786 7744
Svi su dobrodošli!

Google oglas

Istaknuti oglas